Paletten Viborg - Live koncerter - Toner til tiden
Sponsor:
Dansk Revision
 

Billetsalg

Print at Home:

Den mest enkle og billigste måde for billetkøb, hvis du har en printer. Her køber du direkte via det enkelte arrangement her på siden ved at trykke på knappen "Billet" og under forsendelse krydse af ved "Jeg printer selv".

Køb via nettet:

Også såre enkelt. Samme fremgangsmåde som ved "Print at Home", men her krydser du af ved "Jeg ønsker billetten tilsendt". Vær opmærksom på, her opkræves forsendelsesgebyr!

Salgssteder i Viborg:

Ønsker du at købe de billetter ved personlig henvendelse er det selvfølgelig også muligt, og i Viborg kan du købe hos:

FONA, Sct. Mathias Marked 305, 8800 Viborg – tlf.: 8662 5266

Paletten, Vesterbrogade 10, 8800 Viborg – tlf.: 8662 8322

Salgssteder i oplandet:

Du kan købe din billet i samtlige  FONA butikker i Danmark og hos en stribe andre forhandlere. Du kan selv tjekke ud for et salgssted nær dig på: http://www.billetlugen.dk/om-os/billetter/koebeifona/

Dørsalg:

Eventuelle usolgte billetter kommer til salg i døren fra dørene åbner. Men vær opmærksom på, hvis koncerten er udsolgt inden afvikling, vil der ikke være dørsalg.

 

Rabat

Paletten yder organiseret rabat til forskellige foreninger, virksomheder, grupper, studerende og selvfølgelig til egne medlemmer. Rabatten er typisk mellem 10- og 40 kroner pr. billet, vær dog opmærksom på, der ydes ikke rabat på alle arrangementer. Grupperabat ydes hvis I er 10 eller flere som køber Jeres billet samlet til det enkelte arrangement, men igen, der ydes ikke rabat på alle arrangementer.

For studerende er der endvidere ½ pris på dørsalg - vær dog opmærksom på, koncerten kan være udsolgt!

Kontakt Paletten for yderligere information.

 

Bemærk

Som hovedregel åbnes dørene 1 time før koncertstart. Der kan være enkelte koncerter, hvor dørene åbnes ½ time før koncertstart, hvilket vil fremgå under de enkelte koncerter. Ved buffet åbnes dørene ½ time før servering.

Alle billetpriser er inklusive gebyr, købte billetter refunderes ikke og der tages forbehold for ændringer, aflysninger, tryk- og stavefejl.

 

BuyMyTicket

Paletten tager ikke købte billetter retur, men henviser til By My Ticket ( www.buymyticket.dk.).

BuyMyTicket er Danmarks eneste landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter mellem private. Så har du én billet for meget! Eller mangler du til en kommende og måske udsolgt koncert, er det umagen vær at tjekke op på www.buymyticket.dk.

BuyMyTicket er landsdækkende markedsplads for køb og salg af billetter til sport, kultur og underholdning. På hjemmesiden formidles køb og salg af billetter til koncerter, teaterstykker, fodboldkampe, events, operaer, løb, cirkusforestillinger og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og uanset om du ønsker at købe eller sælge billetter, gør BuyMyTicket alt for, at alle billetter, der er udbudt til salg via hjemmesiden, er aktuelle og nemme at manøvrere rundt imellem!

 
Webdesign: Bitschandpieces - Webprogrammering: MySupport.dk